Vil du prøve kræfter med vores opgaver?

 

I FE løser vi mange forskellige typer af komplekse opgaver. Du kan prøve kræfter med nogle af dem her på siden, hvor der løbende kommer nye opgaver til. Følg os på LinkedIn og få direkte besked, når der er nye udfordringer.

Hackerakademiet

–  er for it-specialister, som vil være en del af vores it-eliteenhed. Disse opgaver indgik blandt andet i vores optagelse på Hackerakademiet. Kunne du være kommet i betragtning til akademiet?

       

Download opgave     Download opgave

Krypto

Gemmer budskabet på en hemmelighed eller måske en autensitetsbekræftelse? Opgaverne her anvender vi i forbindelse med ansættelsesforløbet til visse stillinger.

Download opgave

Cyberlandsholdet

Disse opgaver er dels udviklet af tidligere deltagere på Cyberlandsholdet og dels anvendt, som indgangsopgave til udtagelse til landsholdet.  Kunne det være  dig næste gang?

        

Download opgave      Download opgave

Cybersikkerhed

Cybertruslen er under konstant forandring, hvilket stiller meget store krav til arbejdet med cybersikkerhed. Kan du beskytte Danmark mod truslen fra stormagter og hacktivister?

Download opgave

Reversing

Computerer gør præcis, som de får besked på – men gør de det, som du vil? Vi tester dine evner til analyse og programforståelse. Kan du bruge dem til at komme videre – eller giver du op?

Download opgave

Forensics

I Forensics er det din evne til at se og finde mønstre i datastrømme, der bliver sat på prøve. Hvad enten det er data fra computer, telefon eller netværk – kan du så knække koden?

            

Download opgave        Gå til opgave