Adam, frontend-udvikler

”Jeg er virkelig glad for den store diversitet blandt FE’s medarbejdere. Vores opgaver er spændende og fagligheden i top. FE’s overordnede opgave gør det meningsfuldt for mig at gå på arbejde. Arbejdsklimaet i teamet er godt”.

Jakob, netværksindhenter

“FE er det eneste sted i Danmark, hvor man seriøst og lovligt kan arbejde med det, andre vil kalde offensiv hacking. Der er et exceptionelt fagligt miljø i FE, og gruppen af netværksindhentere har meget forskellige spidskompetencer, så man lærer meget af hinanden”.

Rune, kryptolog

“I FE arbejder jeg med aspekter af mit fagområde, som jeg ikke vil kunne andre steder. Her drejer det sig i høj grad om at være kreativ og om at arbejde sammen med folk fra helt andre fagområder. Selvom jeg har en meget lang erfaring inden for mit felt, blev jeg overrasket over, hvordan man kan arbejde med koder og kryptologi i en efterretningstjeneste”.

Henrik, softwareudvikler

”Det er fedt, at man kan få fingrene i den nye teknologi. Det betyder meget for mig, at vi selv laver software-udvikling, og ikke bare videreudvikling af løsninger. For det er nødvendigt med de krav og udfordringer, vi er stillet overfor”.